Tábor 2010
Přidat komentář!
|
|
V
Komentáře
Přehled komentářů
byla silná improvizace? Myslíš holandskej den? Jako nezávislý pozorovatel bych řekla že hooodně velká. ale já do toho asi nebudu moc kecat, protože bych řekla že já zrovna dělala velký kulový...
je to za námi
(Škub.., 24. 7. 2010 11:48)
Tož, myslim, že to nakonec byla silná improvizace, ale docela se to snad zadařilo. Co vy na to?
Přeju pěkný prázdniny!! :-)
Joooo
(Mandy, 9. 7. 2010 14:30)To je fakt jenomže myslím že holandsko naprosto proslulé svými tulipány takže je nějak nenapadne se nad tim zamejšlet zvláště když budou na prvním místě ve větě ty tulipány
Jo.
(Máďa, 9. 7. 2010 12:17)Sice je to úplně jinej typ odpovědi, než tamty dvě, ale asi to tam dám. Dík :)
Den holandský
(Kačka, 9. 7. 2010 11:18)To je pravda, Pavli, třeba: "Tulipány zde rostou po celý rok", nebo tak něco, nebo přesně tohle=)
Co takle třeba....
(Mandy, 9. 7. 2010 10:50)
já bych tam dala něco o těch tulipánech třeba že jim tam rostou za každého počasí nebo tak něco.
Jinak bych ti byla strašně vděčná kdyby jsi mi půjčila nějaký to oranžový tričko.
A kdy teda odjíždíme na ten tábor? řekla jsem rodičům že v sobotu takže doufám že pojedeme v pátek večer na přepad.:D to je logika co?:D
Hra - otázka
(Máďa, 9. 7. 2010 10:18)
Pomozte mi vymyslet:
Co není pravda o Holandsku:
a) téměř všechny mosty se dají zvednout
b) ? - ? - ? - ? - ? - ?
c) semafory odpočítávají, za jak dlouho bude zelená
A ještě nějaký otázky - kdyby někoho napadly, tak napište!
Tak
(Máďa, 9. 7. 2010 9:19)Vezmu 1-2 oranžový trička navíc. A jedny strašně strašný kraťásky :) Nemá někdo doma velkou holandskou vlajku? Nebo jugoslávskou, nebo ruskou, kterou by chtěl zničit?
Ehmmmmmm
(Mandy, 9. 7. 2010 8:09)
a) tábor bych přepadla
b) nemám nic oranžovýho:( mám depku (zas tak strašnou ne)
Tábor...
(Kačík, 8. 7. 2010 22:36)
No, takže:
á) jela bych v sobotu
bé) trička jsou domluvený, že je budem dělat až na táboře
cé) Holandský den...no, budem muset dodělat ten kvíz, nebo si myslíte, že stačí to co máme...? Ale na to bude snad dost času po cestě, no a oranřová snad nemusí být komplet, ne, stačí jen třeba triko...? No a na tu hru měla nějakej nápad Máďa, žejo...
Kačenka
Ps: Už mám růžičku a moc se těšim...=)
co
(Mandy, 30. 7. 2010 17:19)